Golf-sæt.dk
Goldsæt -Goldkøller, golfbolde og golf-sæt.

Tips til golfbegyndere

Posted in Ikke kategoriseret  by admin
januar 19th, 2011

Tips til golfbegyndere

Golf er hurtigt ved at blive en populær sport. Tidligere var den begrænset til eliten, men nu er alle ved at komme ind i spillet. Den giver dig rigeligt med motion samtidig med, at den er sjov. Her er nogle essentielle ting, som begyndere burde overveje, inden de køber deres første sæt golfkøller.

• Identificer dine mål: hvis du bare spiller golf for sjov og ikke alt for ofte, er der ingen grund til at flotte sig med at bruge for mange penge på udstyr. Hvis du på den anden side er entusiastisk omkring golf, skal du købe golfsæt for begyndere af god kvalitet, så dit spil kan blive ved med at forbedre sig.
• Identificer dit budget: hvis du er entusiastisk omkring golf, men ikke har råd til udstyret, er der ingen grund til bekymring. Du kan købe brugte golfsæt eller discount-golfsæt hos detailhandlere. Nydelsen af spillet afhænger af dig og ikke af køllerne.
• Begyndere skal have køller, der har fleksible skafter. Grafit er lettere end stål, men sidstnævnte er mere holdbart.
• Køb en kølle der passer, så køllerne passer perfekt til dit kompetenceniveau i spillet og din størrelse. Dette vil hjælpe til at forbedre dit spil.
• Spørg rundt og forsøg at få meninger fra professionelle golfspillere. De kan pege dig i den rigtige retning. Kig derefter rundt i forskellige butikker så du får det bedste tilbud. Priserne kan variere fra butik til butik så sørg for, at gøre dit hjemmearbejde.


One Response to “Tips til golfbegyndere”

  1. Hr WordPress Says:

    Hej. Dette er en kommentar.Hvis du vil slette en kommentar, skal du bare logge ind og se indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Leave a Reply